Kërkoni dhe gjeni një listë të gjerë të web faqeve zyrtare të hoteleve në Kosovë: Gjeni hotele në Prishtinë, hotele në Pejë, hotele në Prizren, hotele në Mitrovicë, hotele në Gjakovë, hotele në Gjilan, hotele në Ferizaj, etj.

Hotel Afa
Hotel Afa gjendet në Rrugën Ali Kelmendi Nr. 15, në Prishtinë, Kosovë. Edhe pse ndodhet në qendër të qytetit në Hotel Afa mysafirët mund t’i shmangen rrëmujës dhe zhurmës së qytetit dhe të punojnë ose pushojnë në një ambient të qetë dhe të këndshëm.
http://www.hotelafa.com

Hotel Ambasador
Hotel Ambasador - Prishtine.
http://www.hotel-ambasador.com

Hotel Amsterdam
Në kompleksin e tij posedon me më shumë se 20 dhoma, të gjitha të rregulluara me standarde të klasit të parë. Të gjitha dhomat janë të pajisura me klimatizim, TV, frigotifer, Jaccuzi, SAT, Internet dhe çdo gjë që ju nevojitet që ju të ndiheni rehatshëm dhe komod në çdo qast. Caffe bari i rregulluar si askund tjetër dhe me komoditet të jashtëzakonshëm ju ofron që të shijoni kënaqësin që ofrojmë për ju dhe miqët tuaj afarist.
http://www.hotelamsterdam-ks.info

Hotel Baci
Hotel Baci është hotel luksoz i cili gjendet në Prishtinë. Është i ndërtuar në vitin 2000, ka dy kate, me gjithsejt 17 dhoma dhe 5 apartmane. Hoteli ofron shërbime profesionale për të gjithë mysafirët, dhoma luksoze dhe ushqim të shijshëm.
http://www.bacicompany.com/hotel.html

Hotel Beni
Hotel Beni përmbledh të gjitha elementet që do ta bëjnë të paharrueshëm qëndrimin tuaj.
http://www.hotelbeni.com

Hotel Gorenje Niti Tiki
Objekti i kompanisë Gorenje Niti Tiki është më shumë se një qendër biznesi. Hapësirat tona në kombinim me ekipën profesionale japin shërbime me porosi që i shkojnë për shtati të gjitha nevojave personale e profesionale që ju mund t’i keni. Përpos infrastrukturës së lartëpërmendur, godina e Gorenje Niti Tiki ofron edhe vendparking të madh, restoran kulminant, dhoma eksklusive dhe tarracë me pamje të mrekullueshme. Të gjitha këto bëjnë që ju apo edhe ekipi i biznesit tuaj të funksionojë ashtu siç duhet.
http://www.hotelgorenjenititiki.com

Hotel Igmas
Hotel Igmas - Prishtinë.
http://www.hoteligmas.com

Hotel Jerina
Hotel Jerina posedon 20 dhoma pushimi, një restorant për klienta dhe një restorant enkas për dasma deri më 600 veta.
http://www.likatrans.com/?page=1,13,4

Hotel Kalaja
Hotel Kalaja ofron vendtakime elegante për biznes, mbledhje për firma, bankete solemne si dhe pranime e festa private, të madhësive të ndryshme. Mbajta e mbledhjeve në Hotel Kalaja është një rrugë e përsosur për ti drejtuar pjesëmarrësit në rrugë të drejtë të biznesit, e në të njëjtën kohë ti bëjë ta ndiejnë vehten të rëndësishëm e nën përkujdesje të mirë. Mbledhjet mbahen në sallën elegante të kongresit, duke spikatur atmosferën private e të qetë. Hotel Kalaja posedon edhe salla për konferenca.
http://www.hotelkalaja.com

Hotel Pllaza
Hotel Pllaza Prishtinë.
http://www.hotelpllaza.com

Shko tek faqja: 1 2