Hotel Albatros
HOTELI "ALBATROS" (i kategoris A) gjindet më pak se 1000 m larg qëndrës së Ulqinit, të qytetit me histori të bujshme dhe traditë të shkëlqyer, qyteti më pitoresk dhe më tërheqës në bregdetin e Adriatikut. Ulqini është rrekorder në Mal të Zi - 271 ditë me diell në vit! Uji i ngrohtë (mbi 26°C) ju garanton sezonin e larjes që zgjatë nga prilli deri në nëntorë.
http://www.albatros-hotels.com/alb/

Hotel MEDITERAN RESORT
Hotel MEDITERAN RESORT ju ofron mysafirëve tanë dhoma të renovuara , një ndërtesë të madhe të Recepcionit me mjedise për bankete për 300 persona, një restaurant të stilit familjar, barin me tarracë, TV sallën dhe surpriza tjera, të cilat i kemi përgatitur për ju, për t’a bërë qëndrimin tuaj këtu sa më të ngrohtë dhe sa më të këndshëm.
http://www.hotel-mediteran.com

Hotel.al - Guidë hotelesh
Guidë hotelesh në Ballkan, Evropë dhe Botë. Me hotel.al ju do te gjeni më shumë se 500 hotele në Ballkan dhe më gjerë. Informacionet për hotelet në hotel.al janë më të fundit!
http://www.hotel.al