Albanian Tourism - Travel Blog
Turizmi.Com - Sherben si bllog shenimesh ku vizitoret mund te lexojne shkrime te ndryshme, per tema te ndryshme. Ky blog lind si nje nevoje e ngutshme per te krijuar nje hapesire konfrontimi, diskutimi dhe informimi mbi tematiken e turizmit.he vendet e tjera te botes qe kane patur rastin t’i vizitojne.
http://www.turizmi.com

Albtourist.net
Albtourist.net ka si synim zhvillimin e turizmit ne Shqiperi. Ne mundohemi te ofrojme informacion per turistat shqiptare dhe per turistat qe vijne nga jashte. Ne besojne se nje gje e tille eshte e dobishme si per turistat ashtu edhe komunitetet ne vendet turistike.
http://www.albtourist.net

Hotel.al - Guidë hotelesh
Guidë hotelesh në Ballkan, Evropë dhe Botë. Me hotel.al ju do te gjeni më shumë se 500 hotele në Ballkan dhe më gjerë. Informacionet për hotelet në hotel.al janë më të fundit!
http://www.hotel.al

Iliria Agentur
Iliria Agentur ofrone sherbime profesionale ne keto fusha: Fluturime, udhetime me autobus, Lundrime me traget, aranzhmane turistike nga bregdeti shqiptar dhe ulqinit, online kredi, ...
http://www.iliria-agentur.com/

Portali Brezovica - brezovica-ski.org
Portali i pare dhe i vetem per qendren e skijimit Brezovica ne gjuhen shqipe, informohu mbi motin, lajme, gjendjen momentale si dhe pamje live nga qendra e skijimit.
http://www.brezovica-ski.org

The Albania Holidays
Ne ju ofrojmë paketat më të mira për pushimet tuaja të lumtura. Udhëtime me destinacion Italinë, te drejta ekskluzive nga agjensitë turistike më prestigjoze. Staf profesionist, çmime konkuruese.
http://www.thealbaniaholidays.com

Tirana Online
Informacione për turizmin në Tiranë.
http://www.tirana-online.de

Velipoja - Guida e plazhit te mrekullueshem te Velipojes, Shkoder, Albania
Guida e plazhit te mrekullueshem te bregedetit te Adriatikut, Velipojes. Hotele, Restorante, Kabina/Garsoniere, Bar/Kafe, Pube/Disko dhe sherbime te ndryshme qe ofron ky amngjet teper mahnites. Hija e pishave, rera magjike me jodin karakteristik, freskia perrallore dhe uji tejet i paster, do i bejne pushimet tuaja te paharruara .... Guida ju mirpret te zgjidhni ....
http://www.velipojaguide.com

visitKOSOVA
visitKOSOVA është web portali zyrtar i turizmit të Kosovës i menaxhuar dhe mirëmbajtur nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë (Departmenti i Turizmit) dhe KOTAS (Kosova Tourism Association) Në visitKOSOVA mund të gjeni informata të mjaftueshme për Kosovën, ngjarjet kulturore, këshilla për udhëtim, akomodim, kontakt e informata etj.
http://www.visitkosova.org

Vlora Guide
Vlora guide eshte nje guide turistike, historike dhe tregtare per rethin e Vlores, e cila eshte botuar nga studioja grafike "Merkatino" me qender ne Vlore! Kjo guide perfshin informacione nga hotelet per turistet, per bisneset e vlores. Ne te perfshihet gjithashtu nje guide historike e Vlores e cila tregon vende e ndryshme antike dhe kalat e Vlores qe mund te vizitohen. Shume per informacioneve te vlora guide ndodhen ketu mund te shfletoni me ane te menuve te sitit per te pare permbajtjen!
http://www.vlora-guide.com