Infoarkiva - Arkiva mediatike e lajmeve
Infoarkiva, Shtypi i Dites, Gazeta Shqiptare, Lajme nga Mediat Shqiptare, Top Channel, Shekulli, Kohajone, Balkanweb etj.
http://www.infoarkiv.com

Lajmet e fundit
KAPSIT.com - eshte burim i informacioneve dhe lajmeve. Lajmet dhe artikujt me interesant te publikuara ne internet i gjeni te gjitha ne nje vend te vetem.
http://www.kapsit.com

LajmeWeb
LajmeWeb është një platformë virtuale për publikim, shpërndarje dhe vlerësim informacioni. Në ndryshim nga mediat e tjera te LajmeWeb është publiku ai që nxjerr lajmin dhe që vendos me votat e tij se çfarë është me më shumë rëndësi.
http://www.laj.me

Lexoje.com
Lexoje.com eshte nje sistem per publikimin dhe organizimin e lajmeve, artikujve dhe informacioneve te tjera. Te gjithe artikujt ketu jane te postuar nga vete perdoruesit, dhe te vleresuar po nga ata.
http://www.lexoje.com

Ngjarjet.com
Ngjarjet.com - Lajme Shqip.
http://www.ngjarjet.com

Pusho Pak
LAJME SPORT BOTA E YJEVE LIFESTYLE TEKNOLOGJI EROTIK (+18) PUSHO PAK SLIDESHOW VIDEO FASHION HOROSKOPI FOTO E DITES
http://www.pushopak.com