ENIGMATIKË SHQIPTARE, FJALEKRYQE
Fjalëkryqe online, anagrame, kuize interaktive te diturisë, probleme logjike, rebuse dhe shumë lloje të tjera të enigmave. Kjo faqe sajohet nga enigmatët më të njohur shqiptarë dhe me radius shumë të gjerë bashkëpunimi!
http://www.fjalekryqi.com

MAGJIA E VERTET E ARGETIMIT
Magjia e vertet e argetimit..! Thjesht Unike!
http://www.magjia.com