Albi Center
Albi Group është kompania, nën ombrellën e së cilës operojnë kompanitë Albi Commerce dhe Albi Center. Êshtë themeluar në fund të vitit 2006 pasi është bërë hapja e Albi Shopping Center, kurse deri atëher është njohur vetem si Albi Commerce. Albi Commerce ka depon e saj me shumicë në Prishtinë e cila është distributor i disa brendeve të njohura, gjithashtu në tregun e Kosovës konkuron me brendin e saj Albred.
http://www.albicenter.com/

Dasem Shqiptare
Ne permbledhim informacione te ndryshme rreth dasmave shqiptare, dasmave te huaja, ofrojme mundesine te blini dhe te shisni online fustanet dhe veshjet tuaja etj. Faqja gjithashtu ju ofron mundesi komunikimi dhe diskutimi ndermejt Forumit tone te ri ku ju te gjithe mund te ofroni keshilla dhe tregoni historite tuaja te dasmava apo ato te dashurise.
http://www.dasemshqiptare.com

Edigold
Bejme shitjen, blerjen, riparimin, gravirimin e te gjitha stolive prej ari.
http://www.edigold-ks.com

Luma Fashion
Luma Fashion - Aksesor dhe Bizhuteri.
http://www.lumafashion.com

Luma Fashion
Luma Fashion mirret me dekorime shtepiake suvenire dhe bizhutari.
http://www.lumafashion.com/

Rubin @ Ice.com
Filozofia jonë është e thjeshtë: ne ofrojmë stoli ARI të kualitetit të lartë me cmime të jashtëzakonshme. Në argjentarinë Rubin, ju do të gjeni shkollimin dhe udhëheqjen që ju bën juve blerjen më të lehtë dhe më të hapur, prandaj ju do të merrni vendimin më të mirë të blerjes. Dhe ne do t’ju sigurojmë se dhurata juaj, do të jetë dicka që ajo do ta mban mend gjithmonë. Rubin Web Site www.rubin14k.com www.facebook.com/Rubin.Store Prishtin-Ferizaj-Shkup
http://www.rubin14k.com/sq.html