Auto lajme - Telegrafi
Lajmet e fundit nga industria e automobilizmit. Keshilla, lajme, video, kuriozitete, etj.
http://www.telegrafi.com/auto/

AutoKlubi
Autoklubi.com - Artikuj, Lajme te ndryshme me te rejat nga bota veturave...
http://www.autoklubi.com/

AutoLajme.com
AutoLajme.com është një portal informativ që i kushtohet vetëm industrisë së automobilizmit. Në AutoLajme.com ju mund të gjeni artikuj, lajme, këshilla dhe informata tjera nga dhe për botën e automobilzmit.
http://www.autolajme.com

Pusho Pak
LAJME SPORT BOTA E YJEVE LIFESTYLE TEKNOLOGJI EROTIK (+18) PUSHO PAK SLIDESHOW VIDEO FASHION HOROSKOPI FOTO E DITES
http://www.pushopak.com