Barishtar Herbal Therapist
Lëndim i palcës kurrizore apo shtyllës kurrizore? Lëndim i trurit? Keni pasur aksident dhe si pasojë palca –shtylla juaj kurrizore është lënduar apo keni pësuar lëndim të trurit- ju jeni paralizuar- nuk jeni në gjendje të ndieni trupin tuaj nga gjoksi e teposhtë? A keni kërkuar ndihmë nga mjekët apo terapeutët? Ata ju kanë thënë se ju duhet të mësoheni të jetoni në gjendje shëndetësore që jeni dhe se nuk ka ndihmë për ju. Mos u dorëzoni! Përkundër asaj që ju kanë thënë, megjithatë ka ndihmë për ju, ne desht Zoti i Madheruar.
http://www.mjekimi.com

Mjekesia Bimore
Mjekesia Bimore: Alternativa juaj kundrejt ilaçeve kimike dhe kirurgjise. Kthimi te natyra eshte mjekesia e se ardhmes.
http://www.mjekesiabimore.com

Mjekesia bimore arabe
MjekesiaBimoreArabe.com eshte alternativa juaj kundrejt ilaceve dhe kirurgjise. Kthimi te natyra eshte mjekesia e se ardhmes.
http://www.mjekesiabimorearabe.com

Sherime.com
Kjo faqe shqiptare eshte e para qe ofron kete lloj ndihme dhe sherimi. Ketu mund te gjejne sherim shqiptaret kudo ne bote per cfaredo problemi tuajin apo te dikujt tjeter. Shqiptar Albania , Albanian shqip Nuk do te mbeteni te zhgenjyer nga rezultati, rezultatet. Shume bashkatdhetare nga e gjithe bota po i perdorin sherbimet e Omer Ruzhdise me sukses dhe ndershmeri. Pyesni per kete zoteri dhe do tju flasin vetem fjale te mira
http://www.sherime.com