FIZIO Plus - Qendra për Terapi Fizikale dhe Rehabilitim
Qendra për Terapi Fizikale dhe Rehabilitim - FIZIO Plus - është qendër e cila është hapur në bazë të kërkesave dhe nevojave shumë të mëdha të njerëzve të cilët kanë nevojë për një mjekim dhe rehabilitim adekuat dhe me metodat me bashkëkohore që njeh sot Fizioterapia në botë dhe e cila ka munguar deri me sot në Kosovë. Në qendrën tonë ofrojmë: - Kinezioterapi, - Termoterapi, - Elektroterapi, - Masazhë manuale, si dhe shumë këshilla tjera për shëndetin tuaj.
http://www.fizioplus.com/


BARDHIMED
Poliklinika për sëmundjet e hundës, veshit dhe fytit BARDHIMED, ju ofron këto shërbime specialistike: - Diagnostifikimi dhe shërimi i sëmundjeve akute dhe kronike të veshëve ( kullimet me qelb të veshëve ), marrja e materialit për egzaminim mikrobiologjik, pastrimi i veshëv, etj.
http://www.bardhimed.com

EXTRADENT
Ordinanaca stomatologjike EXTRADENT, pacientëve u ofron shërbime nga lëmi të ndryshme të stomatologjisë së përgjithshme dhe specialistike.
http://www.extra-dent.com.mk

FIZIO Plus - Qendra për Terapi Fizikale dhe Rehabilitim
Qendra për Terapi Fizikale dhe Rehabilitim - FIZIO Plus - është qendër e cila është hapur në bazë të kërkesave dhe nevojave shumë të mëdha të njerëzve të cilët kanë nevojë për një mjekim dhe rehabilitim adekuat dhe me metodat me bashkëkohore që njeh sot Fizioterapia në botë dhe e cila ka munguar deri me sot në Kosovë. Në qendrën tonë ofrojmë: - Kinezioterapi, - Termoterapi, - Elektroterapi, - Masazhë manuale, si dhe shumë këshilla tjera për shëndetin tuaj.
http://www.fizioplus.com/

ITALDENT
ITALDENT Klinike dhe Laborator dentar. Specialiteti i stafit "ITALDENT" eshte DENTISTRIA KOZMETIKE. "ITALDENT" perdor teknologjine me moderne dhe teknikat me te avancuara te mjekimit,duke siguruar perfeksion dhe rezultate absolute. Stafi perbehet nga specialiste ITALIANE dhe SHQIPTARE me ekspeience shume vjecare ne stomatologji.
http://www.italdent-al.com

Klinika Dentale Eurodental
Klinika Dentale Eurodental, funksionon me sukses më shumë se dhjetë vite. Klinika është e pajisur me aparaturën më bashkëkohore, të nevojshme për ofrimin e të gjitha Shërbimeve Stomatologjike.
http://www.eurodental.org

Klinika e Syve Uzllova
Klinika jone ju ofron per here te pare kontakt me mjekun te problemeve qe keni me syte drejtperdrejt nepermjet internetit. Mjafton te regjistroheni dhe do te keni mundesi te dergoni problemin tuaj dhe te merni pergjigje nga mjeket tane drejtperdrejt nga shtepia juaj.
http://www.eye.al

Klinika FMES / CVSC - Klinike Kirurgjikale Kardio-Vaskulare
Klinika F.M.E.S CVSC TIRANE eshte e specializuar per kardiologji dhe kirurgji kardio- vaskulare. Qellimi i krijimit te kesaj klinike eshte qe ti qendrojme sa me prane pacienteve qe vuajne nga semundje kardiake duke iu ofruar atyre diagnostikimin e sakte dhe mjekimin kirurgjikal te semundjeve te tyre.
http://www.klinika-fmes.com

Klinika Gjermane - Tiranë
Mjekesia interne, Orthopedia, MRI- Rezonanca Magnetike, Echo, EKG e qetesise + EKG efortit (Bicikleta), Endoskopi, Laboratori, Terapia me fushe elektromagnetike, Radiografia, etj.
http://www.deutschekliniktirana.com/index.php?lang=al

Klinika gjermane e syrit
Të shikosh përsëri normalisht dhe më në fund të mos jesh i varur nga syze të bezdisshme ose thjerrëzë syri. Kjo ëndërr mund të bëhet e vërtetë për Ju. Se pikërisht në vitet e fundit metodat e lazerkirurgjisë refraktare për korrigjimin e përhershëm të defekteve të shikimit kanë marrë një zhvillim të madh inovativ me anën e Excimer-Lazer. Paletja zgjatet nga PRK dhe LASIK deri tek LASEK, ku LASIKU në moment është metoda më shpesh e përdorur.
http://www.klinikagjermaneesyrit.com

Klinika Kubane San Marco
"Klinika Kubane San Marco" prej nentorit 2011 eshte distributori ekskluziv i prodhimeve farmaceutike Vidatox, prodhime farmaceutike te dedikuara trajtimit te kancerit dhe tumoreve te ndryshme.
http://www.klinikakubane.al/

Shko tek faqja: 1 2 3