AGANI LTD
Shitblerje me shumicë dhe pakicë te medikamenteve, instrumenteve, aparateve, materialit mjekësor, preparateve kimike dhe reagenseve diagnostik.
http://www.agani.net

EXCLUSIVE Group
EXCLUSIVE Group - Shoqëria Exclusive u formua në vitin 1989 në Prishtinë, si një shoqëri e vogël për shpërndarje. Me kalimin e viteve, Exclusive u rrit në një shoqëri të mirënjohur dhe të respektuar që përfaqëson kompani ndërkombëtare. Sot, njësitë e biznesit të Exclusive Group operojnë në industri të ndryshme në tregjet e Kosovës dhe Shqipërisë. Exclusive Group zotëron një flotë të madhe makinash, dyqanesh, magazinash dhe shpërndan mijëra produkte farmaceutike, kozmetike, dhe shtëpiake.
http://www.exclusive-team.com/advcms/?id=10,0,0,1,a

Farmaplus
Farmaplus sh.p.k (Distributor Farmaceutik/ Shitje me shumice) nje ofrues me cilesi te larte, ofron produkte dhe sherbime per kujdesin e shendetit me nje kosto efektive, dhe suporton industrine e kujdesit te shendetit.
http://www.farmaplus.net

Liza-trade Pharmaceuticals
Liza-trade Pharmaceuticals është kompani farmaceutike e cila merret me marketingun dhe shitjen e produkteve farmaceutike në Kosovë,Shqipëri dhe Maqedoni. Lompanija jon bën furnizimin e barnatoreve me produktet e vajit të peshkut Omega-3 dhe të gjitha llojet a vitaminave dhe mineraleve.
http://www.lizatrade.com

Poliklinika Galaxy
Poliklinika "Galaxy" ofron shërbime nga: - Kirurgjia e përgjithshme, - Urologjia, - Gjinekologjia me obstetrikë, - Sëmundjet interne, - Kardiologjia me egrometri e holter monitoring, - Gastroenterologjia me endoskopi, - Pediatria, - Oftalmologjia, - Neuropsikiatria, - Dermatovenerologjia, - Mjekësia e përgjithshme, - Mjekësia familjare, - Diagnostika ultrasonografike, - Ekzaminimi funksional i mushkërive - spirometria, - Laboratoriumi hematologjik dhe biokimik, - Barnatorja.
http://www.poliklinika-galaxy.com