AGANI LTD
Shitblerje me shumicë dhe pakicë te medikamenteve, instrumenteve, aparateve, materialit mjekësor, preparateve kimike dhe reagenseve diagnostik.
http://www.agani.net

Farmaplus
Farmaplus sh.p.k (Distributor Farmaceutik/ Shitje me shumice) nje ofrues me cilesi te larte, ofron produkte dhe sherbime per kujdesin e shendetit me nje kosto efektive, dhe suporton industrine e kujdesit te shendetit.
http://www.farmaplus.net

Friends Medical
Friends ofron të gjitha llojet e paisjeve medicionale dhe material harxhues me garancion si dhe afat kohorë. Paisjet janë të njohura ndërkombëtarisht simbas ISO dhe DIN. Te ne mund të gjeni artikuj me pakicë dhe me shumicë.
http://www.friendsmedical.com

Konti Medical
Përfaqësues gjeneral për Kosovë i kompanisë ALOKA. Konti Medical bën shitjen, instalimin dhe servisimin e pajisjeve më bashkëkohore Ultrasonografike për mjekësi.
http://www.kontimedical.com

KosovaMed - Ndermarrja per furnizim medicinal
KosovaMed eshte perfaqesues ekskluziv i kompanise prestigjoze PHILIPS. Kompania jone perbehet prej disa divizioneve ku ne secilin divizion kemi korrur sukses.
http://www.kosovamed.eu

Liza-trade Pharmaceuticals
Liza-trade Pharmaceuticals është kompani farmaceutike e cila merret me marketingun dhe shitjen e produkteve farmaceutike në Kosovë,Shqipëri dhe Maqedoni. Lompanija jon bën furnizimin e barnatoreve me produktet e vajit të peshkut Omega-3 dhe të gjitha llojet a vitaminave dhe mineraleve.
http://www.lizatrade.com

O.E.S DISTRIMED
Misioni yne eshte te ofrojme pajisje mjekesore inovatore me cmime kompetitive dhe cilesi te larte per ta bere sherbimin shendetesor me te mundshem dhe te perballueshem per shqiptaret. Gjate 5 viteve te fundit, ne kemi arritur te behemi nje nga importuesit, furnizuesit dhe kompanite tregtare me te medha ne Shqiperi persa i perket pajisjeve e materjaleve mjekesore, me nje prezence gjithnje e ne rritje ne fushen e shendetesise.
http://www.oesdistrimed.com