Lojra Falas
Lojra.info - E para faqe ne komplet ne shqip qe ofron lojra falas online.
http://www.lojra.info

Thashetheme shqip
Thashetheme dhe lajme nga bota e show bizit vendor dhe nderkombetar. Vip shqiptar dhe te huaj, Fashion, Models, Awards, Video, Industria filmike, Hollywood, etj.
http://thashethe.me


Barcoleta
Barcoleta & Humoreska te ndryshme qe ju bejnë te qeshni.
http://www.barcoletashqip.net

Blog.al - Krijo faqe falas
Platformë plotësisht në gjuhën Shqipe, Stafi i faqes ju shoqëron në çdo hap të punës tuaj, Një shumëllojshmëri lajtmotivesh edhe shtojcash për kënaqësinë tuaj, Mundësi për të monetizuar blogun e këshilla profesionale për te suksesi!
http://www.blog.al

Humor Shqip
HumorShqip.net - Nje faqe ku mund te gjeni gjithcka reth humorit si p.sh barcaleta , foto dhe video humoristike etj.
http://www.humorshqip.net

Kuriozitete
Kuriozitete, ngjarje interesante dhe ndodhi të pazakonshme.
http://www.kuriozitete.net

Lojra Falas
Lojra.info - E para faqe ne komplet ne shqip qe ofron lojra falas online.
http://www.lojra.info

RuajFaqet.com
RuajFaqet ju mundëson të ruani faqet dhe lidhjet tua të preferuara në internet dhe të ndani ato më të gjithë vizitorët e tjerë të faqes ose të krijoni një listë private më faqet dhe lidhjet interesante që gjeni në internet dhe kësaj liste t’i qaseni në çdo kohë dhe nga çdo vend, thjesht duke u kyçur në llogarinë tuaj.
http://www.ruajfaqet.com

Shpija e Kosoves
Shpija e Kosoves - Ueb faqja jozyrtare e reality-show Shpija.
http://www.shpija.net

Thashetheme shqip
Thashetheme dhe lajme nga bota e show bizit vendor dhe nderkombetar. Vip shqiptar dhe te huaj, Fashion, Models, Awards, Video, Industria filmike, Hollywood, etj.
http://thashethe.me