Direktoria e Gazetave Shqiptare. Ketu mund te gjeni listen e web faqeve te ketyre gazetave: Gazeta Start, Gazeta Express, Kosova Sot, Lajm, Korrieri, Gazeta 55, Bota Sot, Koha Ditore, Shekulli, Gazeta Metropol, Gazeta Ndryshe, Gazeta Shqip, Gazeta Panorama, Gazeta Shqiptare, Koha Jone, etj.

Albanian Mail
Gazeta shqiptare në Britaninë e madhe dhe Irlandë.
http://www.albanianmail.co.uk

BotaSot Online
BotaSot - E përditshme Informative Kosovare.
http://www.botasot.info

Gazeta 55
Gazeta 55 është një gazetë e përditshme dhe e pavarur.
http://www.gazeta55.net

Gazeta Albania
Gazeta "Albania", E perditshme, kombetare.
http://www.gazeta-albania.net

Gazeta Ballkan
Gazeta Ballkan.
http://www.ballkan.com

Gazeta e Pavarur Korrieri
Faqe zyrtare e gazetes ne internet. Sjell lajmet e fundit nga vendi dhe bota per lexuesit shqiptare.
http://www.korrieri.com

Gazeta Express
MediaWorks është kompani e re mediale, e themeluar në vitin 2004, nga një grup redaktorësh dhe gazetarësh më në zë të Kosovës, me ndihmën e kompanisë IPKO.
http://www.gazetaexpress.com

Gazeta Koha e re
Web faqja oficiale e gazetes se perdishme KOHA E RE - Maqedoni.
http://www.kohaere.eu

Gazeta Lajm
Lexoni gazeten lajm cdo dite online ne pdf format.
http://www.gazetalajm.info

Gazeta Lajm - Maqedoni
Gazeta më e lexuar shqiptare në Maqedoni.
http://www.lajmpress.com

Shko tek faqja: 1 2 3 4 5