Aktuale.dk
Aktuale.dk - Revista e vetme shqipe e pavarur në Danimarkë.
http://www.aktuale.dk

ARKLINE
Revistë shqiptare për arkitekturë, ndërtimtari dhe urbanizëm.
http://www.arkline.ch

Enigmatika
Shoqata e Enigmatëve "Ndre Mjeda" e Gjilanit, është e para e këtij lloji në gjuhën shqipe. Kjo shoqatë ka grumbulluar enigmatët nga të gjitha hapësirat shqiptare dhe ka botuar revistën e parë me enigma në shqip të quajtur "HORIZONTI" që prej 1981. Tani është aktive faqja e internetit që do të prezentojë llojet e ndryshme të enigmave dhe shirkme të ndryshme nga enigmatët shqiptarë.
http://www.kosovaenigma.com

MAGAZINE FOR YOU
4U MAGAZINE www.magazineforyou.com eshte publikim zyrtar i cili i dedikohet popullit te Kosoves. Permbajtja nuk reflekton gjithmone qendrimin zyrtar te koalicionit apo te shteteve antare.
http://www.magazineforyou.com

Monitor
“Monitor”, aktualisht, është revista e vetme ekonomike në tregun shqiptar. “Monitor” është e pranishme në tregun shqiptar që në dhjetor të vitit 2000, dhe duke filluar nga viti 2003 është pranë jush çdo të mërkurë. “Monitor” ofron për lexuesit e saj informacion të gjerë nga fusha e biznesit, e bankave dhe e financave.
http://www.monitor.al

Per Femra
Revista per Femra ne Shqip - Albanian Female Magazine.
http://www.perfemra.com

REVISTA "MIRËSIA"
Revistë për fëmijë e përmuajshme. Është revistë e parë që lidh trevat shqiptare dhe shqiptarët kudo në botë.
http://www.miresia.com

Revista Albaniac
Revista Albaniac ka si qellim informimin e publikut shqiptar me lajme, intervista, materiale vizuale dhe akustike nga celebritetet shqiptare. Ne xhunglen e internetit ekzistojne me mijera faqe te cilat vete-deklarohen si mjete informimi duke pasur nje lemsh informacioni apo kontenti vizual i cili me teper ngaterron lexuesin/spektatorin se sa e mire-informon.
http://www.albaniac.com

Revista Ekonomike Valuta
Revista Ekonomike Valuta.
http://www.valuta.com.mk

Revista Falas - Revista Shqiptare dhe te Huaja
Revistal Falas - Revista Shqiptare dhe te Huaja, Shtypi Shqiptar, Lajmet e Fundit
http://www.revistafalas.com

Shko tek faqja: 1 2 3