Insajderi.com
Insajderi ka në fokus të veçantë gazetarinë hulumtuese dhe Lajmet e fundit shqip nga Kosova, Shqipëria, Bota, Sporti, Showbizi, Kultura, Biznesi & Ekonomia.
https://www.insajderi.com

Lajmet e fundit shqip
LajmeShqip.com ju sjell lajmet e fundit nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Rajoni dhe bota, sporti, ekonomia, showbizi dhe kultura! Informohuni shpejt dhe saktë vetem në LajmeShqip.com.
http://www.lajmeshqip.com


10minuta.com
Portal Informative. Lajmet e fundit nga vendi dhe bota, 10minuta.com, lajme shqip ne Showbiz, Lifestyle, Muzike, Politike, Ekonomi dhe Sport, Kosova, Maqedonia dhe Shqiperia
http://www.10minuta.com

10minuta.com
Portal Informative. Lajmet e fundit nga vendi dhe bota, 10minuta.com, lajme shqip ne Showbiz, Lifestyle, Muzike, Politike, Ekonomi dhe Sport, Kosova, Maqedonia dhe Shqiperia
http://www.10minuta.com

24 Ore
Lajme ne gjuhen nga Shqiperia,Kosova dhe Maqedonia.Freskimi i vazhdueshem gjate 24 oreve.
http://www.24-ore.com

ABC NEWS - Albanian Broadcasting Corporation
ABC NEWS, eshte kanali informativ 24 ore ne dite/7 dite te javes, qe siguron mbulim konstant te lajmeve dhe akses te fuqishem ne informacionin e cdo lloji nga vendi, rajoni e bota nepermjet nje investimi te jashtezakonshem ne teknologji dhe burime njerezore.
http://www.abcnews.al/

Agjencia e Lajmeve EKONOMIA
Tani e tutje mund te informoheni me shpejt dhe me drejt per te gjitha ngjarjet dhe rrjedhat ekonomike vetem ne Agjencine e Lajmeve "Ekonomia".
http://www.ekonomia-ks.com

Agjencia e Lajmeve INFOSOT
INFOSOT, është Agjenci e Pavarur e Lajmeve, e cila informon 24 orë në ditë. I përmbahet punës profesionale në fushën e informimit, që nënkupton se është qind për qind e paanshme. Kundërshton çfarëdo diskriminimi dhe përjashton çdo ndërhyrje të shtetit, qeverisë apo të ndonjë orientimi politik, që ka pëllim shtembërimin e lajmit, për t’i dhënë favore ndonjë subjekti të caktuar.
http://www.infosot.com

Agjencia e Lajmit Shqip - AlbLajme
Alblajme.com - Agjencia e Lajmit Shqip - Lajme nga Shqipëria, Kosova, Rajoni dhe Bota.
http://www.alblajme.com/

Agjencia Informative e Maqedonisë - MIA
Agjencia Informative e Maqedonisë (MIA) është shërbim publik informativ në radhët e agjencive të lajmeve që pikësynojnë t'i plotësojnë standardet profesionale në sferën e funksionit të saj elementar - çdo ditë në mënyrë të vazhdueshme regjistron ngjarje dhe dukuri dhe prodhon dhe transmeton lajme madje edhe pres-informacione dhe materiale të tjera.
http://www.mia.com.mk/default.aspx?lid=3

Agjencia Informative Presheva Jone
Agjencia informative Presheva Jone. Lajmet nga Presheva, Bujanoci dhe Medvegja, Kosova, Shqipnia, Rajoni dhe Bota.
http://www.preshevajone.com/

Agjencia Shqiptare e Lajmeve NOA
Lajmet e fundit nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Rajoni dhe pjesa tjetër e botës, 24 orë minutë pas minute, lajmet më të fundit, opinione, intervista, sport, gossip vip news, NOA Treg, Shtypi i Ditës, këmbimi valutor, Forum, dhe shumë shërbime të tjera. NOA - Mëso i pari lajmin e fundit.
http://www.noa.al

Shko tek faqja: 1 2 3 4 5 6 7