Insajderi.com
Insajderi ka në fokus të veçantë gazetarinë hulumtuese dhe Lajmet e fundit shqip nga Kosova, Shqipëria, Bota, Sporti, Showbizi, Kultura, Biznesi & Ekonomia.
https://www.insajderi.com

Lajmet e fundit shqip
LajmeShqip.com ju sjell lajmet e fundit nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Rajoni dhe bota, sporti, ekonomia, showbizi dhe kultura! Informohuni shpejt dhe saktë vetem në LajmeShqip.com.
http://www.lajmeshqip.com


Albpress.com
Portali shqiptar i Medias Albpress.com. Gjithchka nga bota e medias, Tvm radio, gazeta, revista, etj.
http://www.albpress.com

BalkanWeb.com
Web faqja e pare interaktive me informacione dhe lajme nga mbare rajoni i ballkanit. Gjithashtu jep informacione tjera per dokumente, tender, firma, etj.
http://www.balkanweb.com

BujanociSot.com
BujanociSot.com është uebfaqe e re shqiptare, e cila qellim kryesor ka krijimin e një ure lidhëse informative të Luginës së Preshevës me diasporën dhe të gjithë botën shqiptare. Gjithashtu do mundohemi ti përcjellim të gjitha ngjarjet kryesore që ndodhin në hapësirat tjera shqiptare dhe ti pasqyrojm ato në opinion. Për fillim kemi krijuar disa rubrika të cilat mendojmë se janë të nevojshme për vizitorët e faqes tonë.
http://www.bujanocisot.com

DardaMEDIA
DardaMEDIA - Agjenci e Lajmeve.
http://www.dardamedia.com

IDIVIDI portal
Portali IDIVIDI. Lajmet dhe te rejat nga vendi, rajoni, ekonomia, teknologjia, showbizi, etj.
http://www.idividi.com.mk/shqip/

INA - Iliria News Agency
Agjencia e Lajmeve INA ( Iliria News Agency ) është e para në gjuhën shqipe në Maqedoni që ka për qëllim informimin e shpejtë, të saktë dhe të paanshëm. Ideja për themelimin e kësaj agjencie ka lindur nga një grup gazetarësh profesionist, që kanë për qëllim avancimin e informimit dhe shpejtësinë e transmetimit të lajmeve nëpërmjet internetit, sidomos për zhvillimet në Maqedoni.
http://www.ina-online.net

Infoarkiva - Arkiva mediatike e lajmeve
Infoarkiva, Shtypi i Dites, Gazeta Shqiptare, Lajme nga Mediat Shqiptare, Top Channel, Shekulli, Kohajone, Balkanweb etj.
http://www.infoarkiv.com

Insajderi.com
Insajderi ka në fokus të veçantë gazetarinë hulumtuese dhe Lajmet e fundit shqip nga Kosova, Shqipëria, Bota, Sporti, Showbizi, Kultura, Biznesi & Ekonomia.
https://www.insajderi.com

Koha Net
Portal Informativ www.Koha.net
http://www.koha.net/

Kosova Live
Agjencia e lajmeve Kosova Live.
http://www.kosovalive.com

Shko tek faqja: 1 2 3 4 5 6 7