Lajmet e fundit shqip
LajmeShqip.com ju sjell lajmet e fundit nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Rajoni dhe bota, sporti, ekonomia, showbizi dhe kultura! Informohuni shpejt dhe saktë vetem në LajmeShqip.com.
http://www.lajmeshqip.com

Insajderi.com
Insajderi ka në fokus të veçantë gazetarinë hulumtuese dhe Lajmet e fundit shqip nga Kosova, Shqipëria, Bota, Sporti, Showbizi, Kultura, Biznesi & Ekonomia.
https://www.insajderi.com


Makfaks
Makfaks është agjenci rajonale e lajmeve. Lajmet i boton në tri gjuhë: në maqedonisht, shqip dhe anglisht. Online gazeta e Makfaks-it botohet në bazë të modelit 3 х 3 х 7 dhe ka 3 edicione në ditë, në 3 gjuhë - maqedonisht, shqip dhe anglisht - 7 ditë në javë Makfaks vetëfinancohet dhe punon mbi parime të tregut.
http://www.makfax.com.mk/look/novina/home.tpl?idla......rissue=781

Mesazhi.com
Informacione mbi shkencat e ndryshme; lajmet me te reja nga rajoni dhe bota; Feja Islame dhe Muslimanet etj.
http://www.mesazhi.com

MitrovicaPress
MitrovicaPress - Rrjeti Kosovar per Infromim.
http://www.mitrovicapress.net

Parajsa Lajme Online
Parajsa Lajme Online, sektori informativ i lajmeve te ndryshme politike, ekonomike, kulturore, informatike, shendetesore, teknologjike ne gjuhen shqipe.
http://lajme.parajsa.com

Peqini Online ! Lajme,Filma,Foto,Video Shqip
Portali Peqini.com! Informacione, lajmet e fundit, kuriozitete, sport, njoftime, filma me titra shqip, ndeshje live, kanale tv shqiptare, tv shqip falas, sport, feja islame, fjale te urta, barsaleta, poezi
http://www.peqini.com/

Portal i Lajmeve Lokale për Rajonin e Gjilanit - 2LOnline
Portali i lajmeve lokale 2lonline.com është portal i pavarur me informacione në gjuhën shqipe dhe i cili është i dedikuar për të ofruar për lexuesin, lajme lokale nga rajoni i Gjilanit, përkatësisht për komunat Gjilan, Kamenicë, Viti e Novobërdë. Portali ka selinë e saj në Gjilan ndërsa ka gazetarë dhe bashkëpunëtorë edhe në komunat tjera përkatëse. Portali i lajmeve lokale 2lonline.com ofron lajme lokale të shpejta, të sakta dhe të pavarura dhe vë theksin tek qytetari i Rajonit të Gjilanit.
http://www.2lonline.com/

Portal Informativ ZHURNAL
Portal Informativ ZHURNAL.
http://www.zhurnal.mk

Portali i Tetoves
Portali i Tetoves, "portali.com.mk" paraqet nje porte,e cila eshte e hapur per te gjithe ata qe duan te promovojne vlerat te cilet mendojne se i posedojne,qofshin klipe muzikore,punime te natyrave te ndryshme si dhe artikuj te cilat jane te shkrujtura nga vete ju lexues. Gjithashtu ky portal ne vete permban edhe arkiven e gjithe fotove te mbremjeve studentore qe mbahen ne Tetove.
http://www.portali.com.mk

Prishtina Press - Prishtine - New York - London
Prishtina Press - Gazeta e Prishtines
http://www.prishtinapress.info/

Pusho Pak
LAJME SPORT BOTA E YJEVE LIFESTYLE TEKNOLOGJI EROTIK (+18) PUSHO PAK SLIDESHOW VIDEO FASHION HOROSKOPI FOTO E DITES
http://www.pushopak.com

Shko tek faqja: 1 2 3 4 5 6 7