Lajmet e fundit shqip
LajmeShqip.com ju sjell lajmet e fundit nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Rajoni dhe bota, sporti, ekonomia, showbizi dhe kultura! Informohuni shpejt dhe saktë vetem në LajmeShqip.com.
http://www.lajmeshqip.com

Insajderi.com
Insajderi ka në fokus të veçantë gazetarinë hulumtuese dhe Lajmet e fundit shqip nga Kosova, Shqipëria, Bota, Sporti, Showbizi, Kultura, Biznesi & Ekonomia.
https://www.insajderi.com


Qendra për informim Lajmet.com
Lajmet e fundit nga vendi, rajoni dhe bota.
http://www.lajmet.com

QIK - Qendra për Informim e Kosovës
Qendra për Informim e Kosovës.
http://www.kosova.com

Radio Evropa e Lirë
Radio Evropa e Lirë ofron lajme e informacione objektive dhe analiza për çështjet jetike vendore dhe rajonale të rëndësishme për reforma të suksesshme demokratike dhe ekonomike.
http://www.evropaelire.org

RevistaShtypi
Tabloidi informativ ne shqip ku do te mund te merrni informacione te perditshme nga vendi, rajoni dhe bota per lajme; ekonomi; lifestyle; sport, etj.
http://www.revistashtypi.al

Setimes - Southeast European Times
Uebsajti i Southeast European Times është një burim qendror lajmesh dhe informacioni rreth Evropës Juglindore në dhjetë gjuhë: anglisht, boshnjake, bullgarisht, greqisht, kroatisht, maqedonisht, rumanisht, serbisht, shqip dhe turqisht. Qëllimi i Southeast European Times është të paraqesë njoftime të sakta, të ekuilibruara dhe me vështrim nga e ardhmja e zhvillimeve në Europën Juglindore.
http://www.setimes.com/cocoon/setimes/xhtml/sq/homepage/default

ShqipëriaLajm
DESCRIPTION HERE
http://www.shqiperialajm.blogspot.com/

ShqipMedia.com
Portali shqipmedia.com është portali më i ri i lajmeve në gjuhën shqipe. Duke parë mungesën e një portali të pavarur te lajmeve në gjuhën shqipe në Maqedoni, Kosovë dhe Shqipëri që informon në mënyrë të shpejtë, të paanshme dhe profesionale, lindi edhe iniciativa për themelimin e shqipmedia.com.
http://www.shqipmedia.com

Shtypi Dites
Në faqen shtypidites.com mund të lexoni cdo ditë gazeta shqiptare , kosovare , maqedonase në formatin .pdf , sigurisht FALAS. Faqja mund të shfletohet edhe duke vizituar shtypi.info ose gazeta-shqiptare.info.
http://www.shtypidites.com

Spiun.com - Informim dhe argetim
Spiun.com - Informim dhe argetim me lajmet me te fundit te Yjeve te hollywood-it dhe te vendit. Informacione ne kohe reale me Video dhe fotogradi. Skandale, te pa thenat e yjeve, thashetheme ... Nje seksion special edhe per Big brother Albania
http://www.spiun.com

Telegrafi - Lajmet e fundit
Telegrafi.com - Lajmet e fundit shqip nga Kosova, Shqiperia, Maqedonia, Rajoni dhe Bota, Sporti, Kultura, etj.
http://www.telegrafi.com

Shko tek faqja: 1 2 3 4 5 6 7