Albanian Publishing
“Albanian Publishing” u themelua në New York në vitin 2002 nga Vehbi Bajrami. Ajo merret veçanërisht me botimin e librave me tematikë mbi shqiptarët, historinë e kaluar e të tashme, gjuhën, kulturën dhe traditën e tyre por edhe me forma të tjera të organizimit që lidhen me kulturën shqiptare. Libri “Shqiptarët e Amerikës” është botimi i parë i kësaj kompanie.
http://www.albanianpublishing.com/al/index.html

Botimet Max
Botimet Max eshte shtepia botuese e gazetes SHEKULLI. Cdo te diel MAX boton nje liber te ri. Librat u shiten per here te pare nga MAX ne te gjitha pikat e shitjes se shtypit shqiptar dhe ne libarite e Tiranes dhe Shqiperise dhe keshtu vazhdojne te shiten.
http://www.botimemax.com.al

Sh.B. TITANIC
Shtëpia Botuese TITANIC.
http://www.shb-titanic.com

Shtëpia Botuese ALB-MED
Mirë se vini në ALB-MED! Shtëpia Botuese ALB-MED është e specializuar në fushën e mjekësisë dhe mbrojtjes shëndetësore. Libri i parë është Atlasi i farmakologjisë - i cili në mars të vitit 2005, është sjell nga Gjermania. Libri i dytë, Fakte Shëndetësore, është libër amerikan nga Kalifornia, për adoleshentët para fillimit të jetës adulte, si dhe prindërit e edukatorët e tyre. Së shpejti, pritet të arrijë libri i tretë, i cili është për mjek dhe student. Ai lehtëson të kuptuarit dhe diagnostikën përmes ekzaminimit të drejtpërdrejt, përfshirë edhe ate me stetoskop.
http://www.alb-med.com

Shtëpia Botuese PRIZMI
Si shtëpi botuese ne zëmë vendin tonë përkrah librit dhe mendimit. Për vazhdimësinë e një periudhe të shëndetëshme mendimore; tërheqim vëmendjen në rëndësinë e kulturës së shkruar që ushqen mendimin. Shpresojmë në ditët e një shoqërie pa mosmarrëveshje ku të prijë kultura e librit. Me botimet tona ne jemi në përpjekje të realizimit të kësaj…
http://www.prizmi.com

Shtepia Botuese Prizmi
Shtepia Botuese Prizmi.
http://www.prizmi.com

Shtëpia Botuese “Dudaj”
Shtëpia Botuese “Dudaj” u themelua më 25 janar 2001. Serioziteti në botime dhe përzgjedhja e kujdesshme e titujve, duke qenë në më të shumtën e herëve në bashkëkohësi edhe me botimet nëpër botë, bëri që ajo shume shpejt të dallohej dhe të renditej ndër shtëpitë botuese më prestigjioze shqiptare.
http://www.botimedudaj.com

ZëriIslam.com - Shtëpia Botuese Islame Prizren
Faqe islame teologjike, kulturore, historike, filozofike, politike dhe me tematike te gjere te proveniences kulturore-historike shqiptare islame.
http://www.zeriislam.com