Ketu mund te gjeni faqe informative dhe agjenci lajmesh, gazeta dhe tv shqiptare, etj, të cilat ofrojnë lajmet më të fundit nga Shqipëria, Kosova, rajoni dhe bota, etj.


Flash lajmet shqip
Flash lajmet e fundit nga top web faqe shqiptare. Titujt kryesor te lajmeve, te gjitha me nje klikim te vetem.
http://www.flashlajme.com

Lajmet e fundit
KAPSIT.com - eshte burim i informacioneve dhe lajmeve. Lajmet dhe artikujt me interesant te publikuara ne internet i gjeni te gjitha ne nje vend te vetem.
http://www.kapsit.com

Lajmet shqip
Lajme e fundit nga vendi, rajoni, bota, ekonomia, teknologjia, ekskluzive nga showbizi shqiptar dhe më gjërë. Për çdo ditë me artikuj të ri!
http://www.lajme.org