Alba Eng Group
Ofrojme sherbime perkthimi nga gjuha Shqipe ne gjuhen Angleze dhe anasjelltas. Per informata te metutjeshme vizitoni web faqen.
http://www.alba-eng.com

Albaglobal - Shërbime profesionale përkthimi dhe interpretimi në gjuhën shqipe
Albaglobal ofron shërbime përkthimi, dhe interpretimi nga të gjitha gjuhët në gjuhën shqipe dhe anasjelltas sipas standardeve më të larta. Kompania Albaglobal është gjithashtu e specializuar në shërbime të tilla si lokalizimi, faqosja kompjuterike dhe titrimi.
http://www.albaglobal.com/

Asllani Beratungsbüro
Zyra jonë nisi punën më 1998. Është zyra e parë shqiptare në Zvicër e kësaj lëmije që njihet nga autoritetet zvicërane dhe qe profesionalisht mirret me çështje juridike dhe përkthime. Sherbime tona: Këshilla Juridike, Përkthime, Pensione, Sigurime, Tatime, etj.
http://www.asllani.ch/alb/

EDONA GmbH
EDONA GmbH ju ufron shërbime të ndryshme duke filluar prej rezervimeve të fluturimeve, rezervimeve për lundrime, udhëtimeve me autobus personal, përkthime nga gjuhë të ndryshme botërore, ndërmjetësimin e kredive, këshilla juridike për të gjithë bashkatëdhetarët dhe të gjitha këto me përvojë shumëvjeçare mbi 13 vjetëshe.
http://www.edona.ch

Lidi Agentur
Lidi Agentur është zyre e specializuar për përkthime zyrtare, shërbime të ndryshme administrative, përcjelljën e delegacioneve të ndryshme me përkthyes të licencuar. Ofron ndërmjetsim në çështjen e afarizmit Gjermano - Shqiptar. Kjo zyre ofron edhe shumë shërbime të tjera siç janë ndërmjetësimet e ndryshme, çështjet e pensioneve nga shtetet perëndimore si dhe sigurimin e vizave, udhëtime turistike, dhe aranzhime turistike në shumë vende të botës me kushte jashtzakonisht të favorshme.
http://www.lidiagentur.com

PERJU
PERJU është Agjencion i ri i pari i këtij lloji në Kosovë, me staf me përvojë disa vjecare në Kosovë dhe jashtë saj. “ PERJU ‘’ka qendrën në Prishtinë, por është duke krijuar rrjetin e saj në tërë Kosovën . " PERJU " bashkëpunon me disa biznese e organizata vendore dhe ndërkombëtare, e universitete botërore dhe institucione tjera këshilluese dhe arsimore me qëllim kryesor të punësimit e të avancimit në punë dhe karrierë të klientëve pa marrë parasysh moshën, gjininë, fenë apo racën kudo në Kosovë apo në shtetet e huaja.
http://www.perju.net

ProZ.com - Shërbime përkthimi, punë përkthimi dhe përkthyes të pavarur
ProZ.com është faqja më e mirë në internet për punë përkthimi me shkrim dhe me gojë. Punët e përkthimit jepen ose nëpërmjet listës më të madhe të përkthyesve në rrjetin e internetit dhe faqeve të profilit të përdoruesve, ose duke i shpallur ato për të gjithë dhe duke pritur për kuotat e punës. Punët e përkthimit të kohëve të fundit:
http://alb.proz.com

Qendra e Trajnimeve dhe Perkthimeve
Kurse me programe speciale, ku femija juaj do te mesoj anglishten permes lojerave te ndryshme, videperrallezave, e videotregimeve qe lexohen nga persona qe anglishten e kane gjuhe amtare. Kurse trajnimi per studentet e gjuhes angleze nga fusha e perkthimeve. Perkthime te dokumenteve te ndryshme.
http://www.artxcenter.com

TEA - Tirana Events Agency
Tirana Events Agency është e specializuar në promuovimin, organizimin dhe menaxhimin e kongreseve, konferencave dhe çdo lloj evenimenti tjetër në Shqipëri dhe jashtë saj.
http://www.tiranaeventsagency.com

The Cambridge School
Organizojmë Trajnime (kurse) te gjuheve te huaja si dhe trajnime profesionale në gjuhen Angleze. Përkthime profesionale, etj.
http://www.cambridge-ks.com