Albania Realty
Nëse jeni duke menduar të vendosni pronën tuaj në treg, këtu ju do të gjeni informacion të dobishëm për gjetjen e agjentëve të duhur, pregatitjen e dokumentave te nevojshme për shitje, vlerësimin e saktë të pronës suaj si dhe mbi kontratat e shitjes.
http://www.albania-realty.com

Alfa Information Real Estate
Alfa Informacion eshte nje nga kompanite me te sukseshme ne tregun e Imobilareve. Ajo mban lidhje me kompanite me prestigjioze ne fushen e ndertimit, dhe ka kontrata Eskluzive shitje per objektet qe ndertojne keto Kompani. Alfa Informacion jep sigurim maksimale per klientin e saj persa i perket ligjshmerise se Pasurive se Paluajtshme.
http://www.alfainformation.com

AMSA Agjension per patunshmeri
Amsa - agjension per patundshmeri!
http://www.amsa-ks.com

CENTURY 21 Albania
Zyra Rajonale Master Franchise CENTURY 21 Albania gëzon të drejtat ekskluzive të dhënies së liçensës franchise në territorin e Shqipërisë. CENTURY 21 Albania ka në fokusin e saj agjensitë imobiliare aktive në tregun shqiptar, agjentët dhe menaxherët e suksesshëm, ndërtuesit dhe njerëzit e biznesit si dhe konsulentët financiarë dhe Vlerësuesit e Pronave të Patundshme, të cilët duan të investojnë ose të zgjerojnë aktivitetin e tyre.
http://www.century21albania.com

CENTURY21
CENTURY21DANUSHI, eshte pjese e markes me te fuqishme dhe me te njohur ne industrine e Pronave te Paluajtshme. Ju do te keni mbeshtetjen e markes me te fuqishme ne bote, CENTURY 21, duke ju vene ne dispozicion profesionalizmin dhe perkushtimin e me shume se 121 000 profesionisteve te ndermejetesimit ne 8000 zyra te shpernadara ne 73 vende ne te gjithe boten dhe ne Shqiperi.
http://www.century21albania.com

Ed Real Estate
Objektivi yne piksepari eshte t’Ju sherbejme sa me mire . Ju mund te mbeshteteni ne perpjekjet dhe entuaziasmin tone.
http://www.ed-re.com

F.A.A. Group
F.A.A. Group shërben tregun e patundeshmerise me keto produkte; patundeshmerise (banesave lokaleve shtepive) etj. Kredi afatgjata per patundeshmeri, Ndermjetsime ne shiteblerje me cash, Rregullimin e dokumentacionit te patundeshmerise, Kontraktimi i patundeshmerise, Keshilla ligjore rreth transaksionit te patundeshmerise etj.
http://www.faarealestates.com

Green Hours
“Green Hours” ofron sherbime te specializuara ne fushen e pasurive te paluajtshme (toka & ndertesa), informacione shit-blerjesh, konsulence teknike dhe financiare per investimet ne toka te llojeve te ndryshme, asistence ligjore ne transferimin e pasurise, nje databaze te detajuar te te gjitha llojeve te tokave (bujqesi, turizem, ndertim) ne territorin e Republikes se Shqiperise.
http://www.greenhours.net

Homes In Albania
Nese kerkoni ofertat imobiliare me te fundit, apo doni te aplikoni online per shitje-blerje,dhenie me qera apartament, dyqan, zyre, truall apo toke bujqesore
http://www.homesinalbania.com

InfoVlora
Motoja jone eshte: " Vetëm në pak minuta ju mund të realizoni atë që sëkeni mundur prej javësh". Agjensia jone InfoVlora vepron me sukses në tregun e pasurive të paluajtëshme, në shit-blerjen, prenotimin dhe dhënien me qerë të apartamenteve të banimit, shtëpive, vilave, zyrave, trojeve, tokave bujqesore, magazinave, dyqaneve, dhomave për studentë.
http://www.infovlora.com

Shko tek faqja: 1 2