Albanian Qatar Center
Albanian Qatar Center ofron kurse per gjuhet e huaja, kompjuter, amadeus, financa 5.0, autocad 2d & 3d, trajnime ne manaxhim.
http://www.aqc.al

Albanian Qatar College
Kurse të gjuhëve të huaja, kompjuter, trajnime në menaxhim, etj.
http://www.aqc.al

German Training Center
German Training Center është themeluar në vitin 2002 nga një grup ndërkombëtarësh financuar nga donatori KNH(Kinder Not Hilfe) nga Gjermania. GTC është një organizatë jo qeveritare e regjistruar në zyrën për OJQ-t në Prishtinë si Qendër për ushtrimin e veprimtarive në fushën e trajnimit profesional dhe edukimit, ka statusin e përfituesit publik dhe nuk ka për qëllim fitimin.
http://www.gtc-kosova.org

MERIDIAN
Ne qendren “MERIDIAN” do te gjeni kurse per keto gjuhe: Anglisht, Gjermanisht, Frengjisht, Spanjisht, Shqip, Turqisht, Italisht. Ne qendren tone organizohen edhe kurse per mesimin ne disa nivele te kompjuterit.
http://www.gulistan.edu.al/meridian/

New Age School
New Age School është një shkollë e suksesshme e gjuhëve të huaja që ndodhet në qendër të Prishtinës. Ajo padyshim është një nga qendrat arsimore më të mira në vend. Brenda spektrit të gjerë të mundësive që ofron kjo shkollë, ju me siguri do të gjeni kursin që plotëson kërkesat tuaja. Ne synojmë të jemi më tepër se shkollë.
http://www.newageschool.net/al/

Qendër Kursesh - Smart Center
Smart Center është një zgjidhje ideale për të mësuar gjuhën angleze në ditët e sotme, kur kjo gjuhë po bëhet gjithmonë e më e domosdoshme për të pasur sukses në gjithfarë fushash të jetës.Në këtë qendër organizohen gjithashtu kurse profesionale kompjuteri. Kurset në Smart Center zhvillohen nga pedagogë profesionistë e me eksperiencë dhe kanë një çmim tepër të leverdisshëm. Smart Center është Zgjedhje e Zgjuar
http://www.smartcenter-al.com

Qendra e Trajnimeve dhe Perkthimeve
Kurse me programe speciale, ku femija juaj do te mesoj anglishten permes lojerave te ndryshme, videperrallezave, e videotregimeve qe lexohen nga persona qe anglishten e kane gjuhe amtare. Kurse trajnimi per studentet e gjuhes angleze nga fusha e perkthimeve. Perkthime te dokumenteve te ndryshme.
http://www.artxcenter.com

The Cambridge School
Organizojmë Trajnime (kurse) te gjuheve te huaja si dhe trajnime profesionale në gjuhen Angleze. Përkthime profesionale, etj.
http://www.cambridge-ks.com