Dergo.com
Shërbim posta elektronik në gjuhën Shqipe.
http://www.dergo.com

EMAIL-KS.COM | Hap email Falas
Email-KS.com - Email adresa e Kosovës - Hap Email Falas me 5GB
http://www.email-ks.com/

KosovaMail.com
Forum, topliste, lidhje, informacione, muzike, wallpaper si dhe sherbime per web.KosovaMail.com - Web Portali Shqiptar
http://www.kosovamail.com

Krenar.be
Ne këtë ueb faqe mundeni të gjeni futboll, Shqip messenger, Muzikë, lojra online, mobile, toolbar, forum,..
http://www.krenar.be

Posta Elektronike e Parajses Shqiptare
Parajsa Shqiptare ju prezanton sherbimin e postes elektronike @parajsa.com. Tani ju mund te keni nje email te vertete ne shqip dhe vetem ne shqip. Ju urojme mireseardhjen ...
http://mail.parajsa.com

Suksesi.com
Regjistro email me hapesire 5000 mb @suksesi.com ! Funksionon automatikisht ne Msn Messenger... Mund te kyceni ne te edhe direkt nga Hotmail.com !
http://www.suksesi.com