ALBSIG
Shoqëria e sigurimeve ALBSIG sh.a. përfaqëson një anëtar të ri të tregut të sigurimeve ne Republikën e Shqipërisë. Shoqëria është themeluar nga bashkimi i kapitaleve të subjekteve dhe personave të njohur dhe të suksesshëm ne fushën e biznesit shqiptarë.
http://www.albsig.com.al

Asllani Beratungsbüro
Zyra jonë nisi punën më 1998. Është zyra e parë shqiptare në Zvicër e kësaj lëmije që njihet nga autoritetet zvicërane dhe qe profesionalisht mirret me çështje juridike dhe përkthime. Sherbime tona: Këshilla Juridike, Përkthime, Pensione, Sigurime, Tatime, etj.
http://www.asllani.ch/alb/

Diversa Consulting
Diversa Consulting ju ofron keto sherbime: Sigurime shëndetësore, Sigurime jetësore, Sigurime të pronës, Sigurim juridik personal, Sigurime juridike familjare, Sigurime automjetesh, Këshillime rreth sigurimeve, Këshillime ligjore, Kredi private dhe kredi për ndërmarrje, Investime të kapitalit në fonde, Hipotekë, Mbushje e tatimdeklarimit, etj.
http://www.diversa-consulting.ch

EDONA GmbH
EDONA GmbH ju ufron shërbime të ndryshme duke filluar prej rezervimeve të fluturimeve, rezervimeve për lundrime, udhëtimeve me autobus personal, përkthime nga gjuhë të ndryshme botërore, ndërmjetësimin e kredive, këshilla juridike për të gjithë bashkatëdhetarët dhe të gjitha këto me përvojë shumëvjeçare mbi 13 vjetëshe.
http://www.edona.ch

INSIG
INSIG eshte nje emer familjar me mbi 130 000 kliente ne cdo qytet dhe fshat te vendit. INSIG mbetet Shoqeria me e fuqishme ne tregun e Sigurimeve ne kushtet e nje konkurence te plote dhe me nje shtrirje rajonale ne territorin e Shqiperise, Kosoves dhe Maqedonise.
http://www.insig.com.al

Kompania e Sigurimeve DUKAGJINI
Ofrojmë këto shërbime: Sigurimin i automjeteve TPL e TPL+, dhe sigurimi KASKO, Sigurimin i pasurisë nga zjarri dhe rreziqet plotësuese, Sigurimin i personave nga fatkeqësitë e rastit, Sigurimin i objekteve në ndërtim nga të gjitha reziqet, Sigurimin i shëndetit në udhëtim, etj.
http://www.insurancedukagjini.com

Kosova e Re
Kompania e sigurimeve Kosova e Re është trashëgimtare e shtëpise më të vjetër të sigurimeve "Kosova" dhe si e tillë është më e madhja, me shtrirje më të gjërë në tërë territorin gjeografik të Kosovës dhe me të drejtën e ushtrimit të veprimtarisë në të gjitha llojet e sigurimeve.
http://www.kosovaere.com

SIGAL Kosova
SIGAL Kosova eshte duke operuar qe nga Tetori 2003, Kompania eshte e organizuar plotesisht me Zyrat Qendore ne kryeqytetin e Prishtines e mbeshtetur ne nje rrjet prej 5 degeve kryesore(Prishtine,Prizren,Peje,Ferizaj,Gjilan) dhe 2 nen-dege(Gjakove,Mitrovice) dhe me shume se 50 agjenci ne te gjithe territorin e Kosoves.
http://www.sigal-ks.com

SIGKOS
Aktiviteti afarist i Kompanisë së Sigurimeve SIGKOS do te mbeshtetet ne sherbime kompetente dhe profesionale te sigurimeve, në azhuritetin dhe diciplinen në punë, në rrespektin dhe përkrahjen për nevojat e klientit dhe në përmbushjen strikte të obligimeve tona në relacion (raport) me klientin pa e dalluar atë ne bazë të vëllimit të kërkesave dhe potencialit te tij.
http://www.sigkos.com

Travel Health Insurance
Incoming Travel Health Insurance është Broker i licencuar nga BQK ( Banka Qendrore e Kosovës). Produkti ynë kryesor është Sigurimi i Shëndetit në Udhëtim dhe vlenë për shtetet që kan nënshkruar marrveshjen Shëngen si dhe vende të tjera.
http://incominghealthinsurance.com