SFK-Security
Kompania jonë është kompani e re e sigurimit fizik e cila për synim kryesor e ka sigurimin e biznesëve tuaja, sigurimin fizik të personave të rëndësishëm (V.I.P) etj.
http://www.sfk-security.com

W.D.G. Security
W.D.G. Security është kompania e parë private në Kosovë, në lëmine e shërbimit të sigurimit fizik, teknik dhe elektronikë.
http://www.wdgsecurity.com