Asllani Beratungsbüro
Zyra jonë nisi punën më 1998. Është zyra e parë shqiptare në Zvicër e kësaj lëmije që njihet nga autoritetet zvicërane dhe qe profesionalisht mirret me çështje juridike dhe përkthime. Sherbime tona: Këshilla Juridike, Përkthime, Pensione, Sigurime, Tatime, etj.
http://www.asllani.ch/alb/

Diversa Consulting
Diversa Consulting ju ofron keto sherbime: Sigurime shëndetësore, Sigurime jetësore, Sigurime të pronës, Sigurim juridik personal, Sigurime juridike familjare, Sigurime automjetesh, Këshillime rreth sigurimeve, Këshillime ligjore, Kredi private dhe kredi për ndërmarrje, Investime të kapitalit në fonde, Hipotekë, Mbushje e tatimdeklarimit, etj.
http://www.diversa-consulting.ch

INSIG
INSIG eshte nje emer familjar me mbi 130 000 kliente ne cdo qytet dhe fshat te vendit. INSIG mbetet Shoqeria me e fuqishme ne tregun e Sigurimeve ne kushtet e nje konkurence te plote dhe me nje shtrirje rajonale ne territorin e Shqiperise, Kosoves dhe Maqedonise.
http://www.insig.com.al

Kompania e Sigurimeve DUKAGJINI
Ofrojmë këto shërbime: Sigurimin i automjeteve TPL e TPL+, dhe sigurimi KASKO, Sigurimin i pasurisë nga zjarri dhe rreziqet plotësuese, Sigurimin i personave nga fatkeqësitë e rastit, Sigurimin i objekteve në ndërtim nga të gjitha reziqet, Sigurimin i shëndetit në udhëtim, etj.
http://www.insurancedukagjini.com

Kosova e Re
Kompania e sigurimeve Kosova e Re është trashëgimtare e shtëpise më të vjetër të sigurimeve "Kosova" dhe si e tillë është më e madhja, me shtrirje më të gjërë në tërë territorin gjeografik të Kosovës dhe me të drejtën e ushtrimit të veprimtarisë në të gjitha llojet e sigurimeve.
http://www.kosovaere.com