DMTH - MoneyGram
MoneyGram është lider botëror në transfer ndërkombëtar të parave si dhe procesuesi më i madh i urdhëresave monetare në Sh.B.A. Transferi i parave zakonisht kryhet brenda disa minutash dhe pranuesi nuk ka nevojë të ketë llogari bankare.
http://www.dmth.com

Unioni Financiar Prishtinë
Unioni Financiar Prishtinë - Agjent i Western Union për Kosovë.
http://www.ufp-ks.com

Unioni Financiar Shkup
Sherbimi i Western Union eshte ofruar me Maqedoni qe ne Shtator te vitit 1999 nepermjet Unionit Financiar Internaciona (UFI), kompani bije e Unionit Financiar Tirana. Gjate viteve UFI e zgjeroi rrjetin e tij ne te gjithe Maqedonine.
http://www.ufs.com.mk

Unioni Financiar Tiranë
Unioni Financiar Tiranë është agjenti i vetëm i Western Union Financial Services Inc. për Shqipërinë, dhe operon në Kosovë, Maqedoni dhe Zvicër duke ofruar shërbim të shpejtë, të sigurt dhe të besueshëm. Duke vizituar faqen tonë elektronike do të gjeni informacionin e nevojshëm për shërbimet Western Union në mënyrë të lehtë dhe te shpejte.
http://www.unionifinanciar.com