Arena Sport
Arena Sport - Bastore Sportive.
http://www.arenabast.com

ElectroGames
Kjo faqe eshte reklamuse e produkteve tona te cilat jane ne tregun shqiptar dhe ate europian!
http://www.electrogames.biz

EUROBEST
Kompania e basteve sportive me selinë kryesore në Tiranë dhe me shumë agjensi te shpërndara në te gjithë Shqiperinë, ju jep mundesinë te luani dhe te fitoni.
http://www.eurobest.net

Eurobet - Bastet e sportit në internet
Eurobet.com ishte kompania e pare qe pranoi venie bastesh nepermjet internetit ne 1996. Ne 1999 Eurobet filloi bashkepunimin me Coral, nje nga emrat me popullore dhe te rrespektuar ne boten e sportit Britanik me me shume se 75 vite eksperience, duke formuar keshtu Coral Eurobet.
http://www.eurobet.com

Globast
-Eksperience shumevjecare, garanci shumevjecare -Jo vetem futboll. -Kuotat me te larta, ndeshje pa limit -I pari ne treg me baste per garat e qenve. Gara 24-ore, fitimi cdo kater minuta!!! -Ne te gjithe Shqiperine on-line -I pari ne treg me 8% bonus per skedinat fituese -Ndeshje live-deri ne sekonden e fundit -Ndeshje live me shume se kushdo me shume se kudo-deri 8 ndeshje ne dite -Pagesat me te shpejta per fituesit. -Forma te shumellojshme pagese nga cash, ne llogari bankare e deri ne karte krediti. E zgjidhni vete! -Llogari personale. Luani nga shtepia apo zyra. Kuota te personalizuara. Bonuse te personalizuara.
http://www.globast.com

LumiBet - Bastore Sportive
Prej themelimit mundohemi që klientëve tanë të ju ofrojmë shërbime të nivelit sa më të lartë. Momentalisht operojmë në teritor të Kosovës. Qëllimi i jonë është që të jemi lider për vërjen e bastit përmes Internetit. Lënda e bastit nuk është interesant vetëm për juve, por është interesant edhe për neve në kompani. Kujdes të madhe i kushtojmë zgjedhjes së personelit të kompanisë, para të cilëve shtrojmë standarde të larta, të gjitha këto për knaqësin tuaj më të madhe.
http://www.lumibet.com

Prognoza Online 10/10
Prognoza sportive online: Tiketa, Singella, Paralajmerime. Ejani dhe bindu me ne do te fitoni
http://www.kosovawin.com

TOTO Sport
Bastore Sportive - TOTO Sport.
http://www.toto-sport.net