FBK - Federata e Basketbollit e Kosovës
Federata e Basketbollit e Kosovës.
http://www.fbk-ks.com

FBK - Federata e Hendbollit te Kosoves
FHK - webfaqja zyrtare e federates, Federata e Hendbollit te Kosoves, resultatet e ndeshjeve, ekipet dhe lojtaret ne ligat kosovare.
http://www.kosovahandball.com

Federata e Mundjës e Kosovës
Federata e Mundjes e Kosoves - Web faqja zyrtare.
http://www.kosova-wrestling.com

Federata Shqiptare e Futbollit
Fotot, ndeshjet, informacionet mbi organizimet nderkombetare te Ekipit Kombetar, klasifikimi dhe rezultatet e kategorise A dhe B.
http://www.fshf.org

FFK - Federata e Futbollit e Kosovës
FFK - Federata e Futbollit e Kosovës.
http://www.ffk-kosova.com

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar
Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar.
http://www.nocalbania.org.al

KosovaGamers
Webi i Gamerave Shqiptare.
http://www.kosovagamers.com