BRUNES
BRUNES ka siguruar cilësi të lartë, bukuri dhe materiale funksionale ndërtimi në Shqipëri që nga viti 1994. Që nga nismat tona të vogla, me një mjedis të vogël në Vlorë, ne jemi rritur në një ndër kompanitë më të mëdha të materialeve të ndërtimit në Shqipëri me tre magazina të mëdha dhe kemi zënë 25% të tregut të pllakave në Shqipëri.
http://www.brunes-al.com

MEGA SPORT Prishtinë
Pa marrë parasysh se cilit sport i takoni, qoftë edhe nga sportet më extreme, ejani dhe bashkohuni me produktet e fundit që mund t’i gjeni në dyqanin sportiv MEGA SPORT në Prishtinë.
http://www.megasport.org