Lidhni web sajtin tuaj me KosDir.com

Ju mund të zgjedhni njërin nga opcionet e mëposhtme për tu lidhur me ne.

Pasi te keni zgjedhur banerin qe dëshironi te shfaqet në faqet e ueb sajtit tuaj, vetëm kopjoni kodin HTML që gjendet perfundi banerit në fjalë dhe vendoseni në faqet tuaja!

Nëse asnjë nga opcionet e mëposhtme nuk ju përshtatet, atëherë na kontaktoni në webmaster@kosdir.com dhe na tregoni cilat janë kërkesat tuaja.

 
Dimensionet: 150x40px
Madhësia: 6.87KB
 

Dimensionet: 150x100px
Madhësia: 7.79KB

 

Dimensionet: 80x250px
Madhësia: 5.85KB
 

 

Dimensionet: 200x50px
Madhësia: 10.9KB
 

 

KosDir.com Dimensionet: 468x60px
Madhësia: 16.7KB

 

Dimensionet: 600x80px
Madhësia: 18.4KB